VIRO Coaching - cursus zelfvertrouwen - zelfvertrouwen vergroten


Copyright @ 2009 -2013 VIRO COACHING. All Rights Reserved
Cursus zelfvertrouwen - zelfvertrouwen vergroten Cursus zelfvertrouwen - zelfvertrouwen vergroten
Suusz Design

Cursus zelfvertrouwen vergrotenZelfvertrouwen is geloven in jezelf. Vertrouwen in jezelf voelen, Zelfliefde en Zelfacceptatie in jezelf voelen, het leven aankunnen en voor je zelf gaan. Lekker in je vel zitten, Kracht, Zelfverzekerdheid en Levensvreugde uitstralen.

Zelfvertrouwen zit in ons allemaal, alleen voelen we het soms niet, of geloven we niet dat we het hebben. Bepaalde ervaringen in je leven kunnen het vertrouwen in jezelf hebben “afgebrokkeld” waardoor je onvoldoende in verbinding staat met je “ZELF” Negatieve gedachten en gevoelens hebben dan “vrij” spel en angst, twijfel en onzekerheid spelen je steeds vaker parten.

Denk je vaak negatief? Twijfel je vaak en/of voel je je vaak onzeker? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Heb je moeite om jezelf kwetsbaar op te stellen? Heb je onvoldoende vertrouwen en geloof in jezelf? Neem dan de stap op weg naar meer zelfvertrouwen door je aan te melden voor onderstaande individuele cursus zelfvertrouwen vergroten!

De individuele cursus zelfvertrouwen vergrotenHet doel van de cursus zelfvertrouwen vergroten is het creëren van een blijvend zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Door belemmerende gedachten en emoties los te laten krijg je de beschikking over al jouw oorspronkelijke kwaliteiten en talenten en kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Hierdoor laat je je veel minder beïnvloeden door je omgeving en maak je makkelijker bewuste eigen keuzes die bij jou passen en jou gelukkig maken. Dit geeft een enorme boost voor je zelfvertrouwen.

De volgende onderwerpen welke zijn gebaseerd op de NAC methode komen in de individuele cursus zelfvertrouwen vergroten aan bod:
- van denken naar voelen (ademhaling en ontspanningstechnieken)
- het helder krijgen en doorbreken van negatieve gedachten en  
   emoties.
- waarden en normen
- zelfbeeld en eigenwaarde
- uitstraling (zelfverzekerde houding)
- omgaan met angst

Duur van de Cursus: 5 life coaching sessies van 1,5 uur.

Kosten: € 595,00

Intakekosten: wil je eerst meer zekerheid of deze cursus bij je past, maak dan gebruik van een kosteloos intakegesprek van 45 minuten.

Aanmelden: kan via het contactformulier op de site.


Cursus Zelfvertrouwen vergroten voor hooggevoelige kinderen (vanaf 10 jaar)Veel (hoogsensitieve) kinderen worstelen met gevoelens van faalangst en een negatief zelfbeeld. In de cursus zelfvertrouwen vergroten begeleid ik (HSP) kinderen op het gebied van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Met behulp van werkvormen in de natuur en oefeningen die gericht zijn op zelfvertrouwen vergroten, aarden en ontspanning leert het kind, de faalangst de baas te worden, dat het zelf een negatief gevoel kan veranderen in een positief gevoel, contact maken met zichzelf en anderen, voor zichzelf op te komen.

Duur van de cursus:
4 sessies van 1,5 uur.

Kosten:
395,00

Aanmelden:
kan via het contactformulier op de site.


Testimonial cursus zelfvertrouwen vergroten


Weinig zelfvertrouwen hebben is erg vervelend. Zeker nu ik weet hoe het voelt om meer zelfvertrouwen te hebben. Ik zat niet lekker in mijn vel. Dat merkte mijn partner maar ook mijn collega's. De vraag die in mij opkwam was: hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Via kennissen kwam ik bij Vivian en Viro Life Coaching terecht. Na een goed gesprek heb ik overwogen om haar cursus zelfvertrouwen te gaan volgen. Het was niet altijd eenvoudig maar met een sterke wil en de steun van Vivian ben ik ver gekomen. Ik ga nu met meer zelfvertrouwen en zekerheid door het leven en 'durf me te laten zien'. Ik leef weer!

Lotte
"In het centrum van jezelf ligt het antwoord;
je weet wie je bent en je weet wat je wilt"

Lao Tzu
SENSITIEF-OUDERSCHAP
Sensitief-ouderschap
DEUGDENYOGA
Deugdenyoga
DEUGDENYOGA LESSEN
Les & Prijzen
WYSIWYG Web Builder