Copyright @ 2009 - 2013 VIRO COACHING. All Rights Reserved
Suusz Design

Uw Life CoachMijn naam is Vivian Raymakers, uw Life Coach. In mijn vrije tijd geniet ik het meest van wandelen en fietsen in de natuur. Wat mij het meest boeit in het leven is de vraag: hoe kun je je diepste zelf worden en blijven? Hoe kun je echt zijn, authentiek, vanuit je hart leven? En hoe kun je manifesteren wie je werkelijk bent?

Na een loopbaan in het onderwijs heb ik in 2006 het roer omgegooid  en ben ik mezelf gaan specialiseren in het vakgebied waar mijn hart ligt, coaching.
Door mijn interesse in het bewust aangaan van groeiprocessen door mensen om mij heen en bij mijzelf, ontstond de wens voor het oprichten van een eigen Coachingpraktijk.

Om deze wens in vervulling te laten gaan volgde ik de opleiding  Mensgericht Coachen aan de Academie voor Coaching en Counselling en specialiseerde ik mezelf in Life Coaching via Health Balance. Samen met diverse cursussen en trainingen op het gebied van intuitieve ontwikkeling, hooggevoeligheid en wandelcoaching zorgt dit ervoor dat ik een breed scala aan werkzame technieken kan inzetten, specifiek toegespitst op je persoonlijkheid en hulpvraag.

Als Coach doe ik nu precies wat ik graag doe en gelukkig van word.
Het is mijn passie om mensen te mogen ondersteunen op hun weg naar zichzelf. Elk keer is het weer prachtig om te zien als mensen hun kracht en schoonheid in zichzelf (her)ontdekken. En van hieruit stappen maken die echt bij ze passen. Er is niks mooiers dan mensen gewoon zichzelf te zien zijn.

Mijn stijl van communiceren en benaderen is helder, open, empatisch, praktisch, transparant, respectvol, rustig en enthousiast en bovenal accepteer ik je onvoorwaardelijk. Belangrijk vind ik dat er tussen ons een sfeer van vertrouwen ontstaat waarin jij je leerproces onder ogen kunt zien en de stap durft te zetten naar persoonlijke groei.

Liefde, vreugde, vertrouwen, innerlijke groei, vrede, vrijheid, wijsheid en authenticiteit zijn belangrijke waarden voor mij.


" Wij  zijn verantwoordelijk voor ons eigen leven, passiviteit biedt geen bescherming"

Madeleine Kunin
SENSITIEF-OUDERSCHAP
Sensitief-ouderschap
DEUGDENYOGA
Deugdenyoga
DEUGDENYOGA LESSEN
Les & Prijzen
WYSIWYG Web Builder