Copyright @ 2009 - 2013 VIRO COACHING. All Rights Reserved
Suusz Design

NAC MethodiekViro Coaching werkt volgens de NAC methode van Anthony Robbins, welke is gebaseerd op het model van Neuro Associative Conditioning. Het NAC model is zo gestructureerd dat oude patronen, die ons niet dienen, doorbroken worden en nieuwe patronen geïntegreerd worden.

Een nieuw patroon kan een mens integreren wanneer er een emotie aan ten grondslag ligt. We associëren een emotie met een gebeurtenis en zo creëren we speciale gevoelens in het lichaam. Zoals bijvoorbeeld bepaalde muziek die je meteen aan een fijne gebeurtenis doet terugdenken. Steeds als je dat liedje hoort, komt die herinnering en bijbehorende emotie naar boven. De emotie wordt gekoppeld aan die muziek. Zo worden veranderingen in het NAC model ook geankerd aan emoties.

Een groot verschil dus met de meeste coaching methodes is dat Viro Coaching werkt met gevoelens! Gevoel is wat de mens beweegt.

Coaching volgens de NAC methode is resultaatgericht met een focus op blijvende verandering.
Als coach geef ik geen antwoorden maar stel ik vragen die ervoor zorgen dat jij zelf op zoek gaat naar antwoorden, want als je zelf de antwoorden vindt ben je veel gemotiveerder en sterker om niet terug te vallen in je oude ongewenste levensstijl.
Hierdoor creëer je een krachtig zelfbeeld, groeit je zelfvertrouwen en kom je in de juiste houding om waar te maken wat je ontdekt hebt.
Ik werk volgens de normen van de stichting NOBCO. De Nederlandse orde van Beroepscoaches. Ik houd me aan de zwijgplicht over mijn cliënten, hiermee is je privacy volledig gewaarborgd.


"De enige  manier om te komen waar je wilt zijn,  is te zijn waar je bent"

Anna Vali
SENSITIEF-OUDERSCHAP
Sensitief-ouderschap
DEUGDENYOGA
Deugdenyoga
DEUGDENYOGA LESSEN
Les & Prijzen
WYSIWYG Web Builder