VIRO Coaching - cursus zelfvertrouwen - zelfvertrouwen vergroten


Copyright @ 2009 -2013 VIRO COACHING. All Rights Reserved
Workshop zelfvertrouwen opbouwen Workshop zelfvertrouwen opbouwen
Suusz Design


Deugden docent
Tijdens het Happinez festival in 2015 maakte ik voor het eerst kennis met deugdenyoga. Ik werd geraakt door deze prachtige vorm van yoga en ik besloot de opleiding tot deugdenyoga docent in Amsterdam te volgen.
Mede door mijn werk als Life coach zag ik de kracht die uitgaat van deze vorm en dat wilde ik leren toepassen in de praktijk.

Ik beoefende al velen jaren yoga maar miste de essentie waar yoga werkelijk om gaat. Door de Deugdenyoga opleiding en later Deugdenyoga Advanced opleiding te volgen voel en begrijp ik de ware essentie van yoga.

Inmiddels ben ik gecertificeerd deugdenyoga docent , erkent door de Yoga Alliance Professionals (YAP) en geef ik met veel plezier deugdenyoga lessen binnen mijn eigen praktijk.  En heel bijzonder waar het ooit begon, op het Happinez festival geef ik dit jaar zelf deugdenyoga lessen. 
Deugdenyoga heeft  mijn leven enorm verrijkt, ik voel me gelukkiger en gezonder. Ik sta makkelijker en liefdevoller in het leven en dat gun ik jou ook.
Mijn intentie is om jou weer in liefde met jezelf te verbinden en te laten ervaren dat alles goed is en alles er mag zijn.
Ik voel me dankbaar dat ik door Deugdenyoga & Life Coaching mag bijdragen aan een mooiere wereld.

Namasté
VivianAanmelden: kan via het contactformulier op de site.
"In het centrum van jezelf ligt het antwoord;
je weet wie je bent en je weet wat je wilt"

Lao Tzu
SENSITIEF-OUDERSCHAP
Sensitief-ouderschap
DEUGDENYOGA
Deugdenyoga
DEUGDENYOGA LESSEN
Les & Prijzen
WYSIWYG Web Builder