Copyright @ 2009 - 2013 VIRO COACHING. All Rights Reserved
Suusz Design
"waardering is het mooiste cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven"

Testimonials VIRO Life Coaching

Op dit moment zit ik in mijn tuin te genieten van het zonnetje en mijn katten. Ik geniet..., Ja, ik geniet!
Ik denk terug aan zo'n half jaar geleden. Ik durfde toen niet te vertrouwen op mijn intuïtie, trok me veel te veel aan van de mening van anderen en mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken.
Mijn leven was niet leuk meer en het werd me duidelijk dat ik hier zelf wat mee moest doen.
Op een bepaald moment kwam ik met je in contact, vanaf het eerste telefoon gesprek klikte het tussen ons. Voor mij was het duidelijk, ik voelde vertrouwen, het voelde goed.
Samen gingen we aan de slag en mijn problemen werden steeds minder groot. Inmiddels durf ik weer op mijn intuïtie te vertrouwen en laat ik me minder beïnvloeden door de mening van anderen. Dat geeft mij een stuk meer zelfvertrouwen. Ik heb weer lol in mijn leven en ik zie de mooie en leuke dingen weer. Ik durf weer te leven!
Vivian, dank je wel voor de fijne coaching en ik verheug me op de volgende cursus.
Liefs Lianne


Vivian is een evenwichtige en rustige coach. Ze is warm, betrokken maar ook lekker pittig in haar benadering. Het is iemand die ik vertrouw om mij mijn belemmerende “eigen-aardigheden” te laten erkennen, doorvoelen en eerlijk te zijn naar mezelf. Hierdoor heb ik dit om kunnen zetten naar een leven waar bij de mogelijkheden voor het oprapen liggen. Haar enthousiasme heeft ze goed overgebracht, ik ga mijn dromen realiseren! Dankjewel Vivian.
Henriette


Lieve Vivian, voor mij ben je zo'n mooi, warm (lees: liefdevol) en open (extravert) persoon door wie ik zeer waardevol gecoacht ben.
De enorme passie, drijfveer en innerlijke kracht die je in je hebt en de ontzettend leerzame en inspirerende ervaringen die ik tijdens de gesprekken waarin jij mij gecoacht hebt, heb mogen beleven, zijn onvergetelijk.
Duizendmaal dank daarvoor, en ik wens je heel veel succes met
"het leven van je droom"!
Paola


Vivian is voor mij een waardevolle Life-Coach die met liefde en respect het beste uit de klant naar boven haalt.
Haar grote Passie mensen meer mens laten zijn, kinderen meer kind laten zijn, geeft haar vreugde en veel plezier in haar werk als Coach.
Vivian ik vond het geweldig om door jou gecoacht te worden, het heeft een rijk mens van me gemaakt, daar ben ik je heel dankbaar voor.
Mariet


Ik kan zeggen dat Vivian bewezen heeft een super goede Life-Coach te zijn.
Zij werkt vanuit haar hart en kan de mensen hierdoor goed aanvoelen. Ik mag dan ook wel zeggen van de coaching die ik van haar kreeg, dat ze mij diep heeft geraakt waardoor ik zelf een hele positieve draai aan mijn leven heb kunnen geven. Een coaching door Vivian is een aanrader.
Jan


Meerdere malen ben ik gecoacht door vivian, en altijd met een super resultaat!! Telkens was ik weer bewust gemaakt en op weg gezet naar de dingen die ik wilde verbeteren in mijn leven.
Vivian is een talentvolle coach die altijd het beste van zichzelf geeft, daarbij is ze ook nog een dame met een hoop pit en oprecht geïnteresseerd in mensen en in hoe ze zich voelen. Het is absoluut een aanrader om je door haar te laten coachen.
Cindy


Vivian is voor mij een coach die met liefde, aandacht en professionaliteit aan de slag gaat. Door haar warmte en oprechte betrokkenheid voel ik me gehoord, ook op zielsniveau. Zij weet door goed spiegelen en doorvragen mij op het goede spoor naar bewustwording te zetten.
MarianSENSITIEF-OUDERSCHAP
Senstief-ouderschap
DEUGDENYOGA
Deugdenyoga
DEUGDENYOGA LESSEN
Les & Prijzen
WYSIWYG Web Builder